Xcentrique Concept & design

U bent net begonnen met uw bedrijf of u bent inmiddels toe aan een verandering van huisstijl? Wat u dan nodig heeft, is een nieuw logo en een compleet nieuwe huisstijl. Xcentrique kijkt samen met u naar uw wensen. Wat wilt u uitstralen, wat voor soort bedrijf heeft u, in welke branche bent u werkzaam, voor de zakelijk en/of particuliere markt? Dit alles is belangrijk om de juiste huisstijl te vinden.

Waar moet u aan denken als het gaat om een nieuwe huisstijl? Het start natuurlijk met het logo. Dan komen: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, wellicht een bedrijfscatalogus, etc.

Vraag naar deĀ mogelijkheden.

oog

Ontwerp

Een goede advertentie moet doeltreffend zijn. U wilt iets bereiken met uw advertentie en dat probeert Xcentrique te vangen in uw advertentie! Ook als het gaat om een actiematige flyer of brochure: het is belangrijk dat de juiste toon geraakt wordt.

Advertenties ontwerpen, flyers ontwerpen: laat het Xcentrique opmaken. U geeft de juiste afmetingen door en geeft aan wat u op de advertentie/banner/flyer wilt hebben en Xcentrique gaat voor u aan de slag.

Vraag Xcentrique naar de opties.